شهرام شریعتی

دبیرکل خانه صنعت و معدن تجارت جوانان ایران با بیان اینکه ۹۵ درصد معادن ایران فاقد فناوری لازم برای فرآوری مواد معدنی هستند، بیان کرد: در حال حاضر واسطه‌ها، مواد معدنی را آن طور که خود دوست دارند فرآوری می‌کنند، در حالی که نیاز است با ورود فناوری‌های روز به کشور فرآوری مواد معدنی را عمومی کرد.

به گزارش پایگاه خبری گسترش، شهرام شریعتی، در پاسخ به این پرسش که برای بهره‌برداری بیشتر از معادن با فناوری‌های روز چه راهکاری وجود دارد، اظهار کرد: دانشی که در کشور به عنوان دانش فنآروی معادن وجود دارد، جزو دانش‌های قدیمی به شمار می‌رود.
وی افزود: باید در‌های ورود برای فناوری‌های روز به معادن را باز گذاشت و مرحله دوم این است که باید ایده‌های دانشگاهی را تجاری‌سازی کنیم ، اما مشکل اصلی این است که متاسفانه سهم بودجه معادن در بودجه کشور کم است.
دبیر کل خانه صنعت و معدن و تجارت جوانان ایران معتقد است؛ پروژه‌های عمرانی که قرار است به بخش خصوصی واگذار شود معمولا پروژه هایی هستند که ورشکست شده اند و بخش خصوصی رغبتی برای ورود به این حوزه را ندارد.

التعليقات معطلة.