دکتر رضا نوری زمین‌شناس و معاون امور بین‌الملل خانه صمت جوانان ایران در مصاحبه با برنامه «تراز» رادیو گفت‌وگو در مورد راهکارهای ارتقای ایمنی معادن در کشور گفت: ایران از نظر مواد معدنی بهشت است و اگر خللی وجود دارد به مدیریت مسئولان برمی‌گردد.

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران، رضا نوری با بیان اینکه تشکل‌های تخصصی معدنی بهترین نگاه مدیریتی را به این حوزه دارند افزود: وظیفه دولت در این حوزه فقط تنظیم‌گری و ارائه راهکار برای افزایش ثروت ملی است و بخش خصوصی هم باید مجری باشد.

معاون بین‌الملل خانه صمت جوانان ایران تصریح کرد: باوجوداینکه معدن ایران جایگاه خاص خودش را دارد؛ اما کشورهایی مانند عربستان سعودی اقتصاد خود را تنوع‌بخشی کرده و تمرکز اصلی را بر روی معدن قرار داده است.

نوری افزایش سرمایه‌گذاری خارجی را در حوزه معادن بسیار ضروری دانست و گفت: رشد ۱۳درصدی معادن که در برنامه هفتم پیشرفت کشور هدف‌گذاری شده نیازمند ارتقای تکنولوژی و مباحث ایمنی معادن و جذب سرمایه‌گذاری خارجی است.

وی با بیان اینکه قوانین معادن در همه کشورها متناسب با شرایط معدن تغییر می‌کند اظهار کرد: ازآنجایی‌که معدن بخش پول‌ساز و درآمدزایی است کشور چین صادرات تکنولوژی را در ارتباط با فراوری عناصر زیر خاکی ممنوع اعلام کرده و آمریکا نیز تعرفه‌های خاصی را برای مواد معدنی بحرانی تعریف کرده است.

رضا نوری از نقش مؤثر و نگاه مثبت تشکل‌های اختصاصی معدن سخن گفت و افزود: ما در حوزه معدن از همه کشورهای پیرامونی و همسایه برتر هستیم و معادن بزرگی داریم و برعکس گذشته که خام‌فروشی می‌کردیم هم اکنون در حال صادرات و فراوری مواد معدنی هستیم و وضعیت مناسبی داریم.

التعليقات معطلة.